• Click
  • Click
  • Click
  • Click

Hos Click kan vi hjælpe dig med dine fotos. Vi fremkalder i alle tænkelige formater(største format er 106 cm x 30 meter). Vi laver plakater, fotobøger, årskalender, pasfoto og vejleder dig på bedste vis. Alle fremkaldelser sker i huset. Vi har vores eget atelier, hvor vi har mulighed for at lave rigtig gode portrætfotos.

Vi kan hjælpe dig med at kopiere sange, dokumenter m.m. i både A4 og A3 – sort/hvid eller farve. Har du en DVD, smalfilm eller andet du ønsker at få kopieret, klarer vi også det.

Derudover sælger vi de nyeste produkter indenfor den digitale verden. Vi har kikkerter, videokamera, digitale kamera, alle fra de kendte mærker; Nikon, Canon, Sony og Olympus. Vi har et bredt sortiment, i tilbehør, til dit kamera; tasker, fotoalbum, rammer, digitale film mm. samt et stort udvalg af kort, telegrammer, gængse papirvarer og skriveredskaber.

Vi er altid klar med individuel og kompetent rådgivning samt god service.

Du kan også bestille dine digitale billeder på vores hjemmeside www.click.dk. Her kan du desuden downloade ”mit billede arkiv” helt gratis og se priserne for fremkaldelse.

Click er en sammenslutning af fotohandlere i Danmark og Norge, hvilket betyder at vi altid, bestræber os på at have den bedste kvalitet i billedfremkaldelser i butikken og de nyeste foto produkter.

Åbningstider

Mandag-torsdag: 09.30 – 17.30
Fredag: 09.30 – 18.00
Lørdag: 09.30 – 14.00

Kontakt

Click
Sædding Centret
Fyrvej 34 B
6710 Esbjerg V
Telefon: 75 15 25 09
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Web: www.click.dk